Trouwen bij Kasteel Geldrop

Bruidsfotograaf | ria van der ploeg fotografie

Als je kiest voor trouwen bij Kasteel Geldrop dan kies je voor een bourgondische sfeer. Als je er aankomt, voelt het alsof de tijd even stilstaat. Alsof je een andere wereld betreedt. Kom los van de dagelijkse bezigheden. Hier kun je echt in alle rust genieten van je trouwdag. Daarnaast is het ook nog een oogstrelende locatie. Voor mij als fotograaf zeker!

Trouwen bij Kasteel Geldrop fotograaf bruiloft
Trouwfotograaf trouwen bij Kasteel Geldrop
Trouwen bij Kasteel Geldrop fotograaf

Middeleeuws Kasteel

Landgoed Kasteel Geldrop is een officiële trouwlocatie van gemeente Geldrop.

Binnen of buiten trouwen?

Bij mooi weer kun je in het parkje trouwen. Onder de prachtige oude bomen. Of in de appelboomgaard. Is het weer niet geschikt voor een trouwceremonie in de buitenlucht? Geen probleem! Het Kasteel Geldrop is zelf ook een prachtige trouwlocatie. Het heeft meer dan 8 historische zalen. Als je er nog nooit bent geweest, ga er dan zeker een keertje een kijkje nemen. Bekijk dan ook de mooie Kasteelhoeve. Wellicht neem je even de tijd voor een kop koffie/thee.

1. natuurlijke omgeving

Ik hou ervan om gebouwen en natuur te combineren in een trouwreportage. Als het weer het toelaat, zou ik dan zeker ook buiten foto’s gaan maken. De bomenlaan is in elk seizoen prachtig en gebruik ik graag als decor voor een bruidsfoto. 

Houden jullie van bloemen? Vraag dan of er foto’s in de bloementuin mogen worden gemaakt. Misschien zelfs in de kas!​

Trouwfotograaf-Eindhoven-foto-bruidspaar-trouwreportage
Bruidsfotograaf trouwen bij Kasteel Geldrop

2. All-in locatie

Landgoed Kasteel Geldrop biedt alle ingrediënten voor een heerlijke trouwdag. De authentieke uitstraling van het kasteel, de terrassen, de bloementuin en natuurlijk de bomenlaan zijn prachtig als achtergrond voor een mooie trouwreportage. Wat ook een pluspunt is: het is een all-in locatie. Van ceremonie, receptie, diner tot aan het feest: het kan hier allemaal.

Jullie hoeven de hele dag de locatie niet te verlaten. Fijn!

Bruidsfotograaf Kasteel Geldrop

Als je meer trouwfoto’s wilt zien. Bekijk dan mijn portfolio:

Bruidsfotograaf Kasteel Geldrop | Trouwreportage Brabant | Fotograaf huwelijk | Fotografie feest Kasteelhoeve