Portretfotografie Eindhoven | Portretten

Werkwijze portretfotografie Eindhoven| portretfoto

Portretfotografie Eindhoven Werkwijze | Ria van der Ploeg Fotografie Waalre

Zoek je een fotograaf voor portretfotografie in regio Eindhoven? Wil je een nieuwe profielfoto, maar hou je niet van poseren? Ik eerlijk gezegd ook niet. Portretfoto’s maken vind ik echter wel leuk. Ik hoor vaak dat mijn enthousiasme aanstekelijk werkt en help je daarom graag met een nieuwe portretfoto. Ik hou van een natuurlijke uitstraling. Dat is het uitgangspunt voor de fotosessie.

portret fotograaf Waalre profielfoto

1. Portretfotografie

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Zakelijk: profielfoto voor LinkedIn
  • Zakelijk: een serie portretfoto’s voor publicaties
  • Privé: voor social media of omdat je gewoon een mooie foto van jezelf wilt hebben
  • ZZP: een uitgebreide portretfotosessie met meerdere portretfoto’s, waarbij een wisseling van outfit mogelijk is
  • Bedrijf: portretten van medewerkers

2. Portretfoto op locatie

De portretfoto maak ik bijna altijd buiten. Bij een bedrijf kan de fotoshoot ook op een mooie binnenlocatie zijn. Ik hou van afwisseling en improviseren. Mijn doel is een portretfoto met een ontspannen, open uitstraling.

We kiezen samen de plek van de fotoshoot. Jouw wensen zijn daarbij bepalend. Wil je een industriële uitstraling of kies je voor natuur? Of is een bepaalde kleur juist belangrijk? Samen maken we een keuze en spreken we af waar we elkaar ontmoeten.

portretfotografie Eindhoven profielfoto
portretfotografie Eindhoven portretfoto

3. portretten & bedrijven

Wil je portretfoto’s van bedrijfsmedewerkers? Wil je tevens dat de foto’s bij jouw bedrijf worden gemaakt? Of op een andere plek? Dat is perfect. Ik werk namelijk alleen op locatie en kom dus naar jullie toe. 

Ik maak gebruik van een mobiele flitsinstallatie. Die neem ik altijd mee. Als het nodig is verzacht ik hiermee het licht waardoor schaduwen verminderen. Een huid lijkt dan egaler.

4. Kledingtips

Als je het op prijs stelt, geef ik jou tijdens het telefonisch vooroverleg kledingadvies. Draag sowieso kleding waar je je prettig in voelt. Kies voor kleuren die bij je passen.

Draag het liefst geen coltrui of een dikke sjaal. Als een deel van jouw hals zichtbaar is, zorgt dat voor een open uitstraling.

Voor bedrijven heb ik kledingtips “op papier” gezet. Die kunnen naar medewerkers worden doorgestuurd. 

portretfotografie Eindhoven fotograaf Waalre
portretfotografie Eindhoven

5. proef-portretten

Wil je een nieuwe stijl voor de portretfoto’s van de bedrijfsmedewerkers? Zou je vooraf uit een drietal stijlen portretten willen kiezen? Je kunt bij mij een proef-portret-fotosessie boeken.

Uit de 3 verschillende portretten, kiezen jullie dan de stijl die het uitgangspunt wordt voor alle medewerkers.

Meer informatie

portretfotografie eindhoven | Profielfoto waalre

Als je wilt weten wat de vergoeding voor een portretfoto is, bekijk dan het tarief.

Heb je een vraag of wil je weten wanneer ik beschikbaar ben? Neem dan contact met mij op.

Portretfotografie Waalre | Fotograaf profielfoto Eindhoven | Fotograaf portretfoto Valkenswaard | Portret foto Veldhoven | Portretfotograaf Helmond | Nieuwe profielfoto Someren | Offerte zakelijke portretten Bergeijk | Kosten fotosessie portret Eersel | Professionele portretten bedrijf Nuenen | Zakelijk portret voor LinkedIn Geldrop | Prijsopgave nieuwe portretten medewerkers bedrijf | Werkwijze portretfotografie Eindhoven