Bruidsfotografie Eindhoven

Werkwijze trouwfotograaf brabant

Bruidsfotografie Eindhoven | Ria van der Ploeg Waalre

Foto’s vormen de belangrijkste herinnering aan jullie trouwdag. Voor nu en voor later. Laat deze dag daarom prachtig & professioneel in beelden vangen. En een beetje creatief mag best.

bruidsfotograaf Ria van der Ploeg Waalre

1. Journalistieke bruidsfotografie

Zijn jullie een bruiloft aan het plannen waarvan jullie vooral ongedwongen & sfeervolle foto’s willen hebben? Yes!

Ik ben lifestyle trouwfotograaf: ik maak een complete trouwreportage, maar hou me daarbij zoveel mogelijk op de achtergrond. Hierdoor beleven jullie de dag zoals die zou zijn zonder fotograaf in de buurt. Ondertussen maak ik foto’s van alle gebeurtenissen en van de lieve mensen om jullie heen. Natuurlijk fotografeer ik ook alle details waar jullie zoveel aandacht aan hebben besteed.

2. fotosessie op een mooie plek

Op de dag zelf wordt bijna altijd een fotoshoot op een mooie locatie ingepland. Vaak wordt dit als spannend ervaren en sommige stellen voelen zich ongemakkelijk. Dit is niet nodig! Ik vraag jullie niet om steeds te poseren, maar juist ontspannen te genieten van elkaar.

Ongedwongen en relaxed leid ik jullie langs de mooie plekjes en ondertussen fotografeer ik. Zo ontstaan niet alleen prachtige foto’s, maar wordt het ook een mooi moment op jullie trouwdag.

bruidsfotografie Eindhoven natuur
bruidsfotografie Eindhoven

3. een goede planning

Zorg voor een goede voorbereiding vooraf. Dat zorgt voor rust en ontspanning op de dag zelf. Vooral de planning is hierbij belangrijk. Ik help jullie daar graag mee. Tips geef ik al tijdens de kennismaking.

Twijfel je bijvoorbeeld of je de fotosessie voor of na de ceremonie wilt doen? Mijn advies is: vóór de ceremonie. Jullie familie/vrienden hoeven dan na de ceremonie niet op jullie te wachten: de foto’s zijn immers al gemaakt. Jullie kunnen direct na de ceremonie samen een toost uitbrengen. Jullie zijn dan getrouwd. Lekker van genieten!

4. na afloop van de bruiloft

Van alle gemaakte foto’s maak ik een selectie. Deze beelden bewerk ik in mijn eigen stijl. Indien passend bij de foto wordt deze (ook) omgezet in zwart-wit.

Kort na jullie trouwdag ontvangen jullie alvast een sfeerimpressie. Dit is een preview van 5 tot 10 trouwfoto’s. Indien gewenst schrijf ik een blog. Deze kunnen jullie delen met familie en vrienden. Vervolgens ontvangen jullie zo snel mogelijk de complete trouwreportage, het mini-album en eventueel ook een groot trouwalbum.

bruidsfotografie Eindhoven kasteel Geldrop
bruidsfotografie Eindhoven werkwijze

5. vooraf kennismaken?

Ik maak graag kennis om te horen wat jullie wensen zijn. Daarnaast nemen we de planning door en geef ik tips. Dit gesprek vind ik erg belangrijk. Een kennismaking is geheel vrijblijvend.

Wel of geen kennismakingsgesprek? Ja dus!

In het kort:

Mag ik jullie trouwfotograaf zijn, dan kiezen jullie voor:

  • Onopvallende fotograaf: dat hoor ik vaak achteraf. Bruidsparen geven aan dat ze bijna niet gemerkt hebben dat ik de hele dag erbij was. Toch is hun trouwdag compleet in beeld gebracht!
  • Enthousiaste bruidsfotograaf: ook van de daggasten krijg ik dat vaak te horen. Ze waarden dat enorm (fijn!). Zelfs het maken van groepsfoto’s is leuk.
  • Ervaring: ik ben al ruim 13 jaar bruidsfotograaf
  • Tips & Advies: check van de planning van jullie trouwdag, tips voor onderweg, enz.
  • Snel: ik hou van vlot fotograferen. Daarnaast ontvangen jullie binnen 1 week al een preview van jullie trouwreportage
  • Professioneel: altijd een offerte. Vooraf zijn alle afspraken duidelijk.

bruidsfotografie eindhoven | Trouwfotograaf Waalre

Wil je weten wat de vergoeding voor een bruidsreportage is? Bekijk dan het tarief bruidsfotografie.

Heb je een vraag of wil je weten of ik op jullie trouwdag beschikbaar ben? Neem dan contact met mij op.

Bruidsfotografie Eindhoven | Fotograaf huwelijk Waalre | Trouwfotografie kasteel Geldrop | Fotograaf huwelijk kerkje Nuenen | Fotografie trouwceremonie Valkenswaard | Bruidsfotograaf Oude Slot Veldhoven | Bruidsreportage Eersel | Kosten fotograaf bruiloft Bergeijk | Foto’s huwelijksplechtigheid Son en Breugel | Tarief trouwreportage Heeze | Trouwfoto’s Leende | Fotoshoot bruidspaar natuur Brabant