Bedrijfsfotografie Eindhoven

Werkwijze bedrijfsreportage brabant

Bedrijfsfotografie Eindhoven | Ria van der Ploeg Fotografie Waalre

Heb je een mooie website, maar zijn de foto’s niet zo goed? Of gebruik je onpersoonlijke stockfoto’s? Kies voor kwaliteit! Ik heb ruim 13 jaar ervaring in bedrijfsfotografie. Als freelance fotograaf ben ik inmiddels verbonden aan diverse bedrijven. De meeste bedrijven bevinden zich in Brabant /regio Eindhoven, maar ik word ook voor landelijke opdrachten ingeschakeld. 

bedrijfsfotograaf valkenswaard eersel

1. zakelijke fotografie

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Portretten
  • Sfeerimpressie bedrijf
  • Foto’s van medewerkers/het werkproces
  • Interieurfoto’s
  • Netwerkbijeenkomsten en bedrijfsfeesten

2. fotosessie op locatie

Wil je dat de foto’s bij jouw bedrijf worden gemaakt? Of op een andere plek? Dat is perfect. Ik werk namelijk alleen op locatie en kom dus naar jullie toe. 

Ik maak gebruik van een mobiele flitsinstallatie. Die neem ik altijd mee, zodat ik het aanwezig licht kan optimaliseren. Dit geeft mij de vrijheid die ik nodig heb. Daarnaast kan flitslicht ervoor zorgen dat de huid iets wordt verzacht. Dit is extra mooi bij portretfotografie.

bedrijfsfotografie eindhoven fysio praktijk
bedrijfsfotografie eindhoven fotograaf HTC

3. vaste klantenkring

Inmiddels heb ik een vaste klantenkring waar ik al jaren de bedrijfsfotografie voor verzorg. Personeelswisselingen zorgen ervoor dat er nieuwe portretfoto’s nodig zijn. Daarnaast word ik regelmatig gevraagd voor het maken van nieuwe sfeerbeelden die worden gebruikt voor de website of overige PR-doeleinden.

4. moodboard

Improviseren tijdens een fotosessie doe ik graag. Dat zorgt voor variatie in de fotoreportage. Voor grotere opdrachten maak ik vooraf wel eerst een moodboard. Dit is een must. Het opstellen van een moodboard doen we samen. Het zorgt ervoor dat de uitgangspunten duidelijk in beeld worden gebracht. Wat moet de boodschap en uitstraling van de foto zijn? Daarnaast zijn een kleurenpallet, kledingstijl en natuurlijk de locatie belangrijk om vast te leggen.

Een goede voorbereiding zorgt voor het beste eindresultaat. Een ander belangrijk voordeel van een moodboard is dat we tijdens de fotosessie sneller & doelgerichter kunnen werken. 

bedrijfsfotografie eindhoven fotograaf High Tech Campus
portret fotograaf Waalre profielfoto valkenswaard

5. vooraf kennismaken?

Ik hoor graag wat jouw wensen zijn. Dit kan telefonisch.

Werk je bij een groot bedrijf dan is het wellicht handiger dat ik naar jou toe kom. Ik krijg dan alvast een indruk van de sfeer van jullie bedrijf. Een kennismaking is natuurlijk vrijblijvend.

In het kort:

Kies je voor mij, dan kies je voor:

  • Enthousiaste fotograaf: ik hou van mijn vak. Ik wil dat foto’s stralen en mijn enthousiasme helpt daarbij
  • Ervaring: ik ben al ruim 13 jaar bedrijfsfotograaf
  • Tips & Advies: kledingadvies, moodboard, planning en tips op de locatie
  • Snel: ik hou van vlot fotograferen. Daarnaast ontvang je de digitale bestanden snel
  • Professioneel: altijd een offerte. Vooraf zijn alle afspraken duidelijk. 

bedrijfsfotografie eindhoven | Fotograaf brabant

Als je wilt weten wat de vergoeding voor zakelijke fotografie is, bekijk dan het tarief.

Heb je een vraag? Neem dan contact met mij op.

Bedrijfsfotografie Eindhoven | Zakelijke portretfoto Valkenswaard | Profielfoto Veldhoven | Bedrijfsfotograaf Waalre | Fotografie bedrijfsfeest Helmond | Zakelijke fotografie Nuenen | Freelance fotograaf Eersel | Fotografie medewerkers bedrijf Bergeijk | Tarief fotograaf Geldrop | Kosten portretfoto Heeze | Portretfotograaf Leende | Zakelijke fotoreportage Son en Breugel | Evenementenfotograaf Tilburg | Portretfotografie regio Eindhoven | Professionele fotografie Brabant