Over mij

Fotograaf Ria van der Ploeg waalre

Vaak hoor ik dat ik mensen snel op hun gemak stel. Dat ik spontaan en toegankelijk ben. Boordevol energie tijdens een fotosessie. Deze positiviteit zie je terug in de foto’s.

Mijn vooropleiding tot fotograaf heb ik gevolgd bij de Fotovakschool in Boxtel. Deze opleiding heb ik aangevuld met diverse workshops en cursussen.

Een goed gesprek, een spontane omhelzing, een strandwandeling op blote voeten en zelfgemaakte fruitcake (het liefst warm): daar geniet ik van.

Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben een prachtige zoon van 18 jaar.

Ik hou ervan om goed voorbereid aan het werk te gaan. Voorafgaande aan de fotosessie hebben we daarom altijd even telefonisch overleg. Ook kan ik voor een kennismaking langskomen. Ik wil weten wat jouw wensen zijn en daar werk ik naar toe.

Hoe beter de voorbereiding, hoe beter het eindresultaat!

Spreken mijn stijl & manier van werken jou aan? Laten we dan gaan samenwerken!

Ria van der Ploeg

Fotograaf Ria van der Ploeg Waalre: bruidsreportages, portretten, afscheidsfotografie, zakelijke fotografie, fotoshoot familie & gezin, newbornfotografie en zwangerschapsfoto’s in Brabant, regio Eindhoven.

 

“Live well, Laugh much, Love more” 
fotograaf Ria van der Ploeg Waalre Eindhoven