Trouwen bij Wasven Eindhoven

Trouwfotograaf | ria van der ploeg fotografie

Kies je voor trouwen bij Wasven in Eindhoven, dan kies je voor een huwelijk met een groen tintje. De huwelijksceremonie vindt in principe buiten plaats en alles wordt zo duurzaam mogelijk geregeld. 

trouwen bij Wasven Eindhoven fotograaf huwelijk
trouwen bij Wasven Eindhoven trouwfotograaf
Fotograaf Bergeijk Eersel trouwfotografie huwelijksfotograaf

Groene trouwlocatie 

Het Wasven is een officiële trouwlocatie van gemeente Eindhoven.

schapen wassen

Het voormalige landgoed bevindt zich in stadsdeel Tongelre van Eindhoven. Het natuurgebied Het Wasven bestond voornamelijk uit heide, maar heeft ook een ven. In dit ven werden vroeger voor het scheren de schapen gewassen. Hier komt de naam Wasven vandaan.

1. Zorgboerderij

In de boerderij zijn een bakkerij, restaurant, koffiebranderij en winkel gevestigd. Het is een zorgboerderij waar vrijwilligers, mensen met een verstandelijke beperking en beroepskrachten samen werken. Producten worden zelf verbouwd of lokaal en zonder onnodige toevoegingen ingekocht. Hierbij ligt de focus op een duurzame, groene toekomst.

trouwen bij Wasven Eindhoven fotografie bruidsfotograaf
Trouwfotograaf Eersel Bergeijk trouwfotografie huwelijksfotograaf

2. bruidsfotografie

Voorafgaande aan het huwelijk kunnen op het landgoed trouwfoto’s worden gemaakt. De receptie en/of het diner vindt plaats op het terras of in de tuinderij. Als je wilt wordt de buitenbar geopend en een sfeervolle tent neergezet. 

Past dit concept bij jou? Bedenk dan dat ze nog veel meer opties hebben. Je kunt hier bijvoorbeeld zelfs een bruidstaart bestellen.

Het Wasven is een prachtige trouwlocatie waar je je zeer welkom voelt. Ik hou van hun gastvrijheid en de ongedwongen sfeer.

Bruidsfotograaf Wasven Eindhoven

Wil je foto’s zien van andere bruidsparen? Bekijk dan mijn portfolio.

Trouwen bij Wasven Eindhoven | Fotografie huwelijk Brabant | Groene trouwlocatie | Trouwceremonie in de buitenlucht | Trouwfotograaf Waalre