Trouwen bij De Mispelhoef Eindhoven

Bruidsfotografie | ria van der ploeg fotografie

Kies je voor De Mispelhoef in Eindhoven, dan kies je voor ongedwongen Brabantse gezelligheid. Je voelt hier de op en top Bourgondische sfeer. De terrassen zitten zomers regelmatig vol. ’s Winters kun je je binnen heerlijk opwarmen bij de open haard. Als jullie trouwen bij De Mispelhoef in Eindhoven dan kiezen jullie voor trouwen bij een prachtige authentieke boerderij.

Trouwen bij de Mispelhoef Eindhoven bruidspaar
Trouwen bij de Mispelhoef Eindhoven fotografie prieel
trouwen bij de Mispelhoef Eindhoven Ria van der Ploeg fotografie

Bourgondische sfeer 

De Mispelhoef is een officiële trouwlocatie van gemeente Eindhoven.

Binnen of buiten trouwen?

Trouwen bij De Mispelhoef kan in een prachtige, witte prieel. Hoe leuk is dat! Deze bevindt zich in de vijvertuin. Dat wordt dus duimen voor mooi weer. Is het weer niet geschikt voor een trouwceremonie in de buitenlucht? Dan vindt jullie huwelijk gewoon binnen plaats. De Mispelhoef heeft gelukkig meerdere sfeervolle zalen om uit te kiezen. Hier zit vast en zeker een zaal tussen die jullie aanspreekt.

1. All-in locatie

De Mistelhoef in Eindhoven biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke trouwdag. De authentieke uitstraling van de boerderij, de terrassen, de vijvertuin en natuurlijk het prieel zijn prachtig als achtergrond voor een mooie bruidsreportage. Wat ook een pluspunt is: het is een all-in locatie. Van ceremonie, receptie, diner tot aan het feest: het kan hier allemaal.

Trouwreportage Mispelhoef Eindhoven love kindje
Fotografie huwelijk dansen Mispelhoef

2. Bruidsuite

Wat ik ook een pluspunt vind is dat er een bruidssuite bij kan worden geboekt. Jullie kunnen hier dus blijven overnachten. Deze suite is ook handig als je overdag even een plekje voor jezelf wilt. Daarnaast kun je de kapper en visagist vragen ’s ochtends hier naar toe te komen.

Jullie hoeven de hele dag de locatie niet te verlaten. Dat geeft rust. 

Bruidsfotograaf Mispelhoef Eindhoven

Bekijk mijn portfolio als je meer trouwfoto’s wilt zien.

Bruidsfotograaf Waalre | Trouwen bij Mispelhoef Eindhoven | Fotografie familie feest | Fotograaf Brabant