Trouwen bij Domusdela Eindhoven

Trouwfotografie | Fotograaf ria van der ploeg

Kies je voor trouwen bij Domusdela in Eindhoven, dan kies je voor een toplocatie. Het is een historische, authentieke plek in het hart van Eindhoven. Het klooster Mariƫnhage is op een hele mooie manier heringericht en gecombineerd met nieuwbouw. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid jouw eigen stijl eraan toe te voegen. Het is een hele gastvrije locatie.

Trouwen bij Domusdela trouwfotograaf Eindhoven trouwfoto
Fotograaf Waalre bruiloft bruidsfotografie bruidsboeket
Trouwen bij Domusdela bruidsfotograaf Eindhoven

Historische plekĀ 

Domusdela is een officiƫle trouwlocatie van gemeente Eindhoven.

Binnen of buiten trouwen?

Je kunt trouwen in de indrukwekkende Paterskerk. Deze voormalige kerk is compleet opnieuw ingericht. Modern en eigentijds. De naastliggende, moderne foyer maakt het sfeertje helemaal af. In de Paterskerk is plaats voor maar liefst 1000 personen. Wil je liever wat intiemer trouwen? Kies dan voor De Kapel. De monumentale gewelven en de glas-in-lood-ramen zijn hier werkelijk prachtig. Is het mooi weer? Dan kun je er zelfs voor kiezen om buiten te trouwen.

1. All-in locatie

Domusdela in Eindhoven biedt alleĀ ingrediĆ«nten voor een onvergetelijke trouwdag. De authentiekeĀ uitstraling van Paterskerk, de terrassen, de buitenruimte en natuurlijk het intiemere kappelletje zijn prachtig als achtergrond voor een mooie bruidsreportage. Wat ook eenĀ pluspunt is: het is een all-in locatie. Van ceremonie, receptie, diner tot aan het feest: het kan hier allemaal.

Trouwen bij Domusdela Eindhoven Kapel bruidsfotografie
Trouwen bij Domusdela fotograaf huwelijk Eindhoven

2. Bruidsuite

Wat ik ook een pluspunt vind is dat er een bruidssuite kan worden bijgeboekt. Je overnacht dan bij Hotel MariĆ«nhage. Deze suite is ook handig als je overdag even een plekje voor jezelf wilt. Daarnaast kun je de kapper en visagist vragen ’s ochtends hier naar toe te komen.

Jullie kunnen dan de hele trouwdag op Ć©Ć©n plek blijven. Heerlijk!

Bruidsfotograaf Domusdela Eindhoven

Wil je foto’s zien van andere bruidsparen? Bekijk dan mijn portfolio.

Bruidsfotograaf Domusdela Eindhoven | Fotografie feest Brabant | Fotograaf evenement | Trouwreportage Domus Dela