Berenkuil Eindhoven Fotografie

portretfoto vrouw bril eindhoven

Uitbreiding op Portfolio

Angelique heeft de knoop doorgehakt. Ze gaat doen wat ze al heel lang wil doen: zich inschrijven bij een modellenbureau. Dit gaat ze doen bij een bijzonder modellen- en castingbureau: Anti-Models in Amstelveen.

Ze heeft al een aantal foto’s die ze in kan sturen, maar haar portfolio is nog niet compleet. Ze heeft sowieso een nieuwe profielfoto nodig. Daarnaast heeft ze een nieuwe foto nodig waar ze van top-tot-teen op staat.

Anders-dan-anders

Angelique wil niet alleen deze “standaard”-foto’s opsturen: ze wil ook een aantal foto’s met een verhaal. Het liefst met een beetje trieste uitstraling. Ze wil ook dat de foto’s op een bijzondere plek worden genomen. De Berenkuil in Eindhoven sluit precies aan bij haar wensen. De fietstunnels geven een bijzonder lichtcontrast en de graffiti doet de rest.

Koffie

Haar kapster Kim was ook bij de fotosessie aanwezig en heeft meegeholpen tijdens de fotosessie. Naast handig ook heel gezellig! Halverwege de shoot hebben we koffie gedronken: om op te warmen. Ik had een thermosfles meegenomen. Deze pauze hebben we tevens gebruikt om te bespreken welke foto’s nog nodig waren.

Angelique: heel veel succes en geluk toegewenst! Je hebt al eerder in een blad gestaan (Flair!) en ik hoop dat ze jou veel vaker gaan vragen.

Meer zien?

Meer informatie over Anti-Models vind je op hun website.

Bekijk mijn portfolio als je meer portretten wilt zien.

fotografie berenkuil eindhoven
Prachtig licht | Berenkuil Eindhoven
fotograaf eindhoven tunnel berenkuil
fotografie tunnel model vrouw brabant
model fotografie graffiti berenkuil eindhoven
model fietser graffiti berenkuil eindhoven
Handig: fietsende voorbijgangers in de Berenkuil Eindhoven
fotograaf waalre portretfotografie
fotografie met verhaal berenkuil eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *