Fotografie Wensambulance Brabant – DAF Museum

Wensambulance DAF Museum Ria van der Ploeg Fotografie

Fotografie Wensambulance Brabant- DAF Museum

Vorig jaar heb ik mij opgegeven als vrijwilliger bij de Wensambulance Brabant.

Ik vind de Wensambulance een geweldig doel. Heel persoonlijk en volledig gedragen door vrijwilligers. Mijn wens was ooit aan deze organisatie een bijdrage te mogen leveren. Mijn zoon is inmiddels een tiener, waardoor ik iets meer vrije tijd heb gekregen. Daarom heb ik eind vorig jaar contact met hen opgenomen. Deze fotoreportage is de tweede die ik heb gemaakt.

De Wensambulance Brabant biedt iedereen die een laatste wens heeft de mogelijkheid deze te vervullen. Dat kan een rit zijn naar het ouderlijk huis, naar familie of een dagje naar het strand. Dat lijken wensen die gemakkelijk te vervullen zijn. Voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echter niet altijd vanzelfsprekend.

Sponsors hebben ervoor gezorgd dat de organisatie in bezit is van vier ambulances. Deze ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards.

DAF Museum Wensambulance Brabant Ria van der Ploeg FotografieWensambulance Brabant DAF Ria van der Ploeg FotografieRia van der Ploeg Fotografie Wensambulance Brabant DAFDAF Wensambulance Brabant Ria van der Ploeg FotografieWensambulance Brabant DAF Museum fotograaf WaalreWensambulance-Brabant DAF Museum Ria van der Ploeg Fotografie

Wil je meer weten over de Wensambulance Brabant? Bekijk dan hun website

Wil je meer bedrijfsfoto’s zien? Bekijk mijn portfolio Bedrijfsreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *