Fotografie Wensambulance Brabant – Zoo Veldhoven

Wensambulance ZooVeldhoven fotograaf Ria van der Ploeg

Fotografie Wensambulance Brabant- Zoo Veldhoven

Ik vind de Wensambulance een heel persoonlijk en bijzonder goede doel. Het wordt volledig verzorgd door vrijwilligers, daarom was mijn wens om ooit aan deze organisatie een bijdrage te mogen leveren. Mijn zoon is inmiddels een tiener, waardoor ik iets meer vrije tijd heb gekregen. Daarom heb ik eind vorig jaar contact met hen opgenomen. Deze fotoreportage is de eerste die ik heb gemaakt. Vele andere zullen volgen!

De Wensambulance Brabant biedt iedereen die een laatste wens heeft de mogelijkheid deze te vervullen. Dat kan een rit zijn naar het ouderlijk huis, naar familie of een dagje naar het strand. Dat lijken wensen die gemakkelijk te vervullen zijn. Voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echter niet altijd vanzelfsprekend.

Sponsors hebben ervoor gezorgd dat de organisatie in bezit is van vier ambulances. Deze ambulances zijn uitgerust met comfortabele brancards.

De foto’s die ik maak wordt door de organisatie gebruikt voor publicaties, bijvoorbeeld op hun website. Daarnaast krijgen de familieleden alle foto’s. Fijn als herinnering aan de laatste wens van hun dierbare. Daarnaast kunnen ze zich volledig op de wens richten: voor foto’s wordt gezorgd.

Tijdens deze wens waren we te gast bij Zoo Veldhoven (voorheen papegaaiendorp). Het seizoen was nog niet begonnen, maar speciaal voor ons hebben zij hun deuren geopend. Super!

Wensambulance ZooVeldhoven Ria van der Ploeg FotografieRia van der Ploeg Fotografie Wensambulance ZooVeldhovenWensambulance Brabant ZooVeldhoven Ria van der Ploeg FotografieWensambulance Brabant ZooVeldhoven fotograaf Ria van der PloegRia van der Ploeg Fotografie Wensambulance Brabantfotograaf Ria van der Ploeg Wensambulance Brabant

Wil je meer weten over Wensambulance Brabant? Bekijk hun website

Meer foto’s vind je bij portfolio Bedrijfsreportage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *