Sfeerimpressie netwerk Son | Bedrijfsfotografie

Sfeerimpressie netwerk Bedrijfsreportage Son

Deze sfeerimpressie heb ik gemaakt tijdens het bedrijfsbezoek van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) aan Alligator Plastics in Son

De opdracht bestond uit het maken van een sfeerimpressie. Tijdens dit evenement heb ik de sprekers, netwerkmomenten, details en de complete groep gefotografeerd.

De samenwerking met DNHK verliep zeer prettig. Ze hebben vooraf mijn vragen beantwoord. Dit is nodig voor een goede voorbereiding. Pas als ik weet wat er van mij verwacht wordt, kan ik aan deze verwachting voldoen.

Sfeerimpressie netwerk

Ook de medewerkers van Alligator Plastic (het bedrijf waar we te gast waren) waren zeer behulpzaam. Ik was ruim op tijd aanwezig. Ze hebben aangeboden mij alvast een korte rondleiding door het bedrijf te geven. Hier heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. De hoge trap waar ik om gevraagd had, hebben ze tijdig op de gewenste plek neergezet. Deze heb ik gebruikt voor het maken van de groepsfoto. De groep was dusdanig groot dat een hoog standpunt nodig was om iedereen duidelijk zichtbaar in beeld te krijgen.

Fotografie Bedrijf Son bedrijfsfotografieBedrijfsfotografie netwerk fotografie Son fotograafBedrijfsfotografie fotografie netwerkborrel EindhovenBedrijfsfotografie Son Ria FotografieFotografie Bedrijf Eindhoven fotograafFotografie Bedrijf Son fotograafBedrijfsfotografie fotografie bedrijf Son

Bekijk ook mijn portfolio Evenementen Fotografie met meer foto’s van bedrijfsbijeenkomsten & bedrijfsfeesten.

Wil je meer weten of DNHK: bekijk dan hun website

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *