Werkwijze Zwangerschapsfotografie

Werkwijze zwangerschapsfotografie

  • Ben je in verwachting?
  • Wil je bijzondere foto’s hebben van jouw zwangerschap, zodat je deze later samen met jouw kindje kunt bekijken?
  • Wil je dit snel en eenvoudig regelen?

Laat dan foto’s door mij maken en boek de zwangerschapsfotoshoot. Je bent er dan van verzekerd dat je mooie foto’s krijgt.

Lief of juist stoer?

Vaak worden er lieve foto’s gemaakt, maar wat mij betreft mogen er ook stoere foto’s tussen zitten. Het is namelijk best stoer dat je een nieuw mensje op de wereld gaat zetten. Lief en stoer dus!

Welke locatie is geschikt?

Samen kiezen we een locatie die bij jou past. Dat kan een bos, industrieterrein, verlaten pand of een druk stadscentrum zijn. Het kan ook bij jouw thuis in jouw eigen vertrouwde omgeving. De keuze is aan jou.

Wanneer plan je een fotoshoot?

Ergens tussen de 32 en 38 weken is het beste. Liever niet eerder, omdat jouw buik groot genoeg moet zijn. Liever niet later, omdat jouw kindje eerder geboren kan worden. Ben je zwanger van een tweeling of drieling dan is je buik rond 28-29 weken al mooi rond.

Welke kleding draag je tijdens de fotoshoot?

Wil je kledingtips? De belangrijkste tips kun je eenvoudig via deze website downloaden.

Tips

  • Als je graag foto’s van jouw blote buik wilt, draag dan enkele uren voor de shoot geen strakke kleding. Strakke kleding laat strepen achter op de huid.
  • Wil je foto’s van jouw buik, waarbij jouw handen zichtbaar zijn? Besteed dan wat extra aandacht aan de verzorging van jouw handen.
  • Meer tips en details nemen we later door.

Extra service

Wil je foto’s voor aan de muur? En twijfel je over het juiste formaat? Ik help je daarbij. Ik gebruik hiervoor een speciaal computerprogramma. In een digitale foto van jouw (woon)kamer toon ik de foto’s in verschillende afmetingen. Je ziet van tevoren hoe het eruit komt te zien. Je maakt dus altijd de juiste keuze.

Wat is het tarief van een zwangerschapsreportage?

Ga naar Tarief fotoshoot