Werkwijze Fotoshoot Kinderen

Werkwijze fotoshoot kinderen

  • Zou je mooie foto’s van jouw kinderen willen hebben?
  • Wil je bijzondere portretfoto’s en foto’s waar ze samen op staan?
  • Wil je dit snel en eenvoudig regelen?

Laat dan foto’s door mij maken en boek deze fotoshoot. Je bent er dan van verzekerd dat je mooie foto’s van jouw kinderen hebt, zoals ze nu zijn.

Waar en wanneer plan je een fotoshoot?

Spontane kinderfoto’s maak ik buiten of in de kinderkamer. Het kan bij jullie thuis in jullie eigen vertrouwde omgeving. Of een andere locatie die bij jullie past. Dat kan een bos, industrieterrein, verlaten pand of een druk stadscentrum zijn.

De fotoshoot kan het gehele jaar door plaatsvinden. Elk jaargetijde heeft zijn charme. Mocht het onverhoopt regenen, dan verzetten we de afspraak gewoon.

Welke kleding is geschikt?

Wil je kledingtips? De belangrijkste tips kun je eenvoudig via deze website downloaden.

Overige tips

  • Alle kinderen zijn verschillend. Sommige kinderen gaan erg gemakkelijk op de foto, andere niet. Wil een kind niet op de foto? Laat dat gerust aan mij over. Ik speel, stel vragen en vaak komt het uiteindelijk gewoon goed.
  • Heb je jonge kinderen. Bedenk dan een spelletje waar jouw kind vrolijk van wordt. Liefst iets wat zittend gedaan kan worden. Denk aan kietelen, zingen, woorden raden, kiekeboe, … Dat gaan we dan natuurlijk doen!
  • Meer tips en details nemen we later door.

Extra service

Wil je foto’s voor aan de muur? En twijfel je over het juiste formaat? Ik help je daarbij. Ik gebruik hiervoor een speciaal computerprogramma. In een digitale foto van jouw (woon)kamer toon ik de foto’s in verschillende afmetingen. Je ziet van tevoren hoe het eruit komt te zien. Je maakt dus altijd de juiste keuze.

Wat is het tarief van een kinderfotoshoot?

Ga naar Tarief fotoshoot